img
Fatty acid composition of liver and breast meat of quails fed diets containing black cumin (Nigella sativa L.) and/or coriander (Coriandrum sativum L.) seeds as unsaturated fatty acid sources   
Yazarlar
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Umair Ahsan
Türkiye
Bülent Özsoy
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Kadir ÖNK Doç. Dr. Kadir ÖNK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı LIVESTOCK SCIENCE
Dergi ISSN 1871-1413
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q2
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 05-2019
Cilt No 223
Sayfalar 164 / 171
Doi Numarası 10.1016/j.livsci.2019.03.015
Makale Linki https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1871141319301179?via3Dihub