img
Effects of different fattening systems on technological properties and fatty acid composition of goose meat   
Yazarlar
Mehmet Sarı
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Kadir ÖNK Doç. Dr. Kadir ÖNK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Turgay Şişman
Türkiye
Muammer Tilki
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Akın Yakan
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Europ Poult Sci
Dergi ISSN 1612-9199
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 03-2015
Cilt No 79
Doi Numarası 10.1399/eps.2015.79