img
Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Maya Kültürü Saccharomyces cerevisiae Kullanımının Performans Yumurta Sarısında Yağ Asidi Kompozizyonu ve Dışkı Mikroflorası Üzerine Etkilerinin Araştırılması  
Yazarlar
Bülent Özsoy
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Akın Yakan
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Elif Tazegül
Türkiye
Doç. Dr. Kadir ÖNK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı I.Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi
Kongre Tarihi 28-09-2016 / 01-10-2016
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Antalya
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş