img
Effects of different fattening systems on technological properties and fatty acid composition of goose meat  
Yazarlar
Mehmet Sarı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Kadir ÖNK Doç. Dr. Kadir ÖNK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Turgay Şişman
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Akın Yakan
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı V. International Multidisciplinary Congress of Eurasia
Kongre Tarihi 24-07-2018 / 26-07-2018
Basıldığı Ülke İspanya
Basıldığı Şehir Barselona
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş