img
The Effect of Genotype and Sex on Fatty Acid Composition and Sensory Properties of Duck Meat  
Yazarlar
Doç. Dr. Kadir ÖNK Doç. Dr. Kadir ÖNK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Hülya Yalçıntan
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Mehmet Sarı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Serpil ADIGÜZEL IŞIK Dr. Öğr. Üyesi Serpil ADIGÜZEL IŞIK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Akın Yakan
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Bülent Ekiz
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı V. International Multidiciplinary Congress of Eurasia
Kongre Tarihi 24-07-2018 / 26-07-2018
Basıldığı Ülke İspanya
Basıldığı Şehir Barcelona
Atıf Sayıları

Paylaş