Effect of modification of lifestyle on reproductive potential
Yetkin Karasu
Prof. Dr. Kahraman ÜLKER
İstanbul Rumeli Üniversitesi, Türkiye
Bireyler yașam tarzlarını modifiye ve kontrol ederek, fertilite potansiyellerini bir dereceye kadar arttırabilir veya muhafaza edebilirlerYașam tarzlarının modifikasyonu, üreme sağlığı ve fertilite potansiyelini arttıracak veya bozacak çeșitli faktörlere maruziyeti belirleyebilir. Bu makalede, yașam tarzı seçimlerine göre değișebilecek modifiye edilebilir bazı faktörleri ve onların üreme sağlığına olan etkilerini güncel tıbbi literatür eșliğinde sunuyoruz.
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı Kafkas Journal of Medical Sciences
Makale Dili İngilizce