img
Understanding organic food consumption attitude as a mediator  
Yazarlar
Serap Çabuk
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
Ceyda Tanrıkulu
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Levent GELİBOLU Prof. Dr. Levent GELİBOLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı International Journal of Consumer Studies
Dergi ISSN 1470-6423
Dergi Tarandığı Indeksler SSCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 07-2014
Cilt No 38
Sayı 4
Sayfalar 337 / 345
Doi Numarası 10.1111/ijcs.12094
Makale Linki http://doi.wiley.com/10.1111/ijcs.12094
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Understanding organic food consumption attitude as a mediator

Paylaş