Yazarlar (10) |
![]() Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
![]() Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
![]() Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
![]() Türkiye |
![]() Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Biochemistry |
Dergi ISSN | 0145-8884 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q2 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 06-2022 |
Cilt No | 46 |
Sayı | 9 |
Doi Numarası | 10.1111/jfbc.14274 |
Makale Linki | http://dx.doi.org/10.1111/jfbc.14274 |