| Yazarlar (10) |
Doç. Dr. Erdem TOKTAY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Levent ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Cem ÖZİÇ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Pınar AKSU KILIÇLE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
Doç. Dr. Pınar BAYRAM
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Journal of Food Biochemistry |
| Dergi ISSN | 0145-8884 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q2 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 06-2022 |
| Cilt No | 46 |
| Sayı | 9 |
| Doi Numarası | 10.1111/jfbc.14274 |
| Makale Linki | http://dx.doi.org/10.1111/jfbc.14274 |