img
Gıda Güvenilirliği Kriterlerine Göre Hatay da Satılan Tavuk Dönerlerinde Mikrobiyolojik Kalite  
Yazarlar
Gökhan Nur
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye
Hacı Ahmet Deveci
Türkiye
Prof. Dr. Mehmet Ali KIRPIK Prof. Dr. Mehmet Ali KIRPIK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Nur Özlem
Türkiye
Ercan Ayata
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Kafkas Üniversitesi Fen Bililimleri Enstitüsü Dergisi
Dergi ISSN 1300-603
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2016
Cilt No 9
Sayı 2
Sayfalar 14 / 22
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş