img
Evaluation of the quality characteritics of fermented sausages and sausage like product sold in Kars  
Yazarlar
Prof. Dr. Çiğdem SEZER Prof. Dr. Çiğdem SEZER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Aksem AKSOY Doç. Dr. Aksem AKSOY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Özgür ÇELEBİ Prof. Dr. Özgür ÇELEBİ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Turgay DEPREM Prof. Dr. Turgay DEPREM
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Metin ÖĞÜN Prof. Dr. Metin ÖĞÜN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Nebahat BİLGE Prof. Dr. Nebahat BİLGE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Leyla VATANSEVER Prof. Dr. Leyla VATANSEVER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Abamüslüm Güven
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Eurasian Journal of Veterinary Sciences
Dergi Tarandığı Indeksler CAB abstract, TUBİTAK Ulakbim, Türkiye Atıf Dizini
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 07-2013
Cilt No 29
Sayı 3
Sayfalar 143 / 149
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş