img
Some quality properties and volatile compound profile of Ardahan Tel cheese, a traditional cheese in Turkey  
Yazarlar
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Güzin Kaban
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Ukrainian Journal of Food Science
Dergi ISSN 2409–4951
Dergi Tarandığı Indeksler Google scholar, EBSCO, FSTA
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 07-2021
Cilt No 9
Sayı 1
Sayfalar 18 / 29
Doi Numarası 10.24263/2310-
Makale Linki http://ukrfoodscience.ho.ua/Archiv/Ukr%20Jour%20Food%20Sci%20V%209%20I%201.pdf