img
Genotypic identification and technological characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional Turkish Kargi tulum cheese  
Yazarlar
Buket Kunduhoğlu
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye
Özlem Elçioğlu
Türkiye
Yekta Gezginç
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Türkiye
İsmail Akyol
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Türkiye
Sevil Pilatin
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı African Journal of Biotechnology
Dergi ISSN 1684-5315
Dergi Tarandığı Indeksler Google Scholar, CAB Abstracts
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 04-2012
Cilt No 11
Sayı 28
Sayfalar 7218 / 7226
Doi Numarası doi:10.5897/AJB12.125