img
A Preliminary Study of Kashar Chesee and Its Organoleptic Qualities Maturated in Bee Wax  
Yazarlar
Hilmi Yaman
Adnan Menderes Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Elmalı
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
 Asya ÇETİNKAYA Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Internet Journal of Food Safety
Dergi ISSN 0000
Dergi Tarandığı Indeksler google scholar
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2005
Cilt No 6
Sayfalar 1 / 4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş