img
img
Farklı tuzlama yöntemlerinin Kaşar peyniri Üretiminde Kullanılması Sözlü bildiri  
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Atasever
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 5. Veteriner Gıda Hijyeni Kongres
Kongre Tarihi 03-04-2013 / 06-04-2013
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Antalya
Atıf Sayıları

Paylaş