img
The Effect of Different Levels of Vitamin E in the Diet on vitamins A, E and β-carotene Concentrations in the Tissues of Mature Freshwater Crayfish Astacus …  
Yazarlar
Özden Barım Öz
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Ebru Bardaş
Erzincan Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Nadide Nabil KAMİLOĞLU Prof. Dr. Nadide Nabil KAMİLOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turkish Journal of Science
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2011
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş