img
the effect of different levels od vitamin E in the diet of vitamins A, E and caroten consentracion in the tissues of matute freshwater crayfish astacus leptodactylus  
Yazarlar
Özden Barım Öz
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Ebru Bardaş
Erzincan Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Nadide Nabil KAMİLOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turkısh journal of science technology
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2011
Cilt No 6
Sayı 1
Sayfalar 25 / 33
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş