img
The different levels of vitamin E in the maternal diet influence on vitamins A E and carotene concentrations in the tissues of freshwater crayfish Astacus leptodactylus Eschscholtz 1823  
Yazarlar
Özden Barım Öz
Fırat Üniversitesi, Türkiye
Ebru Beytut
Erzincan Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Nadide Nabil KAMİLOĞLU Prof. Dr. Nadide Nabil KAMİLOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turkish Journal of Science and Tecnology,
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2011
Cilt No 6
Sayı 1
Sayfalar 25 / 33
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş