img
Antibacterial Activity of Oregano Tea and Commercial Oregano Water Against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3  
Yazarlar
Murat Gülmez
Türkiye
Prof. Dr. Nebahat BİLGE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Abamüslüm Güven
Türkiye
Prof. Dr. Leyla VATANSEVER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Ethem Baz
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Internet Journal of Food Safety
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2006
Cilt No 5
Sayı 8
Sayfalar 7 / 13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş