img
Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri  
Yazarlar
Murat Gülmez
Türkiye
Prof. Dr. Çiğdem SEZER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Berna Duman Aydın
Türkiye
Prof. Dr. Leyla VATANSEVER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Nebahat BİLGE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Ethem Baz
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2005
Cilt No 11
Sayı 1
Sayfalar 5 / 10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş