img
Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri  
Yazarlar
Murat Gülmez
Türkiye
 Nebahat BİLGE Nebahat BİLGE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Abamüslüm Güven
Türkiye
Ethem Baz
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
 Leyla VATANSEVER Leyla VATANSEVER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Berna Duman Aydın
Türkiye
 Çiğdem SEZER Çiğdem SEZER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2004
Cilt No 10
Sayı 2
Sayfalar 189 / 194
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş