img
Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri  
Yazarlar
Murat Gülmez
Türkiye
Prof. Dr. Nebahat BİLGE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Abamüslüm Güven
Türkiye
Ethem Baz
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Çiğdem SEZER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Berna Duman Aydın
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2004
Cilt No 10
Sayı 2
Sayfalar 183 / 188
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş