img
Kars ilinde kasaplarda satışa sunulan fermente sucukların kalite özelliklerinin incelenmesi  
Yazarlar
 Çiğdem SEZER Çiğdem SEZER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
 Aksem AKSOY Aksem AKSOY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
 Özgür ÇELEBİ Özgür ÇELEBİ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
 Turgay DEPREM Turgay DEPREM
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
 Metin ÖĞÜN Metin ÖĞÜN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
 Nebahat BİLGE Nebahat BİLGE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
 Leyla VATANSEVER Leyla VATANSEVER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Abamüslüm Güven
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Kongre Tarihi 13-10-2011 / 16-10-2011
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş