img
Effects of grape seed oil nanoemulsion on physicochemical and antibacterial properties of gelatin‑sodium alginate film blends  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Neslihan MUTLU Dr. Öğr. Üyesi Neslihan MUTLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı International Journal of Biological Macromolecules
Dergi ISSN 0141-8130
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q1
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 05-2023
Cilt No 237
Sayı 124207
Sayfalar 1 / 12
Doi Numarası 10.1016/j.ijbiomac.2023.124207
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2023.124207