img
img
Physicochemical and antimicrobial properties of biodegradable films based on gelatin/guar gum incorporated with grape seed oil  
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Neslihan MUTLU Doç. Dr. Neslihan MUTLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Food Measurement and Characterization
Dergi ISSN 2193-4126 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q2
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 04-2023
Cilt No 17
Sayı 2
Sayfalar 1515 / 1525
Doi Numarası 10.1007/s11694-022-01726-2
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1007/s11694-022-01726-2