img
img
AMALGAM RESTORASYONLARININ TÜKÜRÜK CİVA KONSANTRASYONU VE TOTAL ANTİOKSİDAN SEVİYESİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ  
Yazarlar (5)
Nur Kocakerim İskender
Türkiye
Serpil Karaoğlanoğlu
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Türkiye
Nilgün Akgül
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Muhammet Fevzi Polat
Bozok Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Nilgün SEVEN Prof. Dr. Nilgün SEVEN
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı (Medical Journal of Ankara Training and Research Hospital
Dergi ISSN 1
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 07-2017
Cilt No 50
Sayı 2
Sayfalar 81 / 87
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş