img
Use of Lactobacillus farciminis to improve antioxidant status of Tuj lambs  
Yazarlar
Özlem Durna Aydın
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Gültekin Yıldız
Ankara Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Oğuz MERHAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Songül ULUFER BULUT
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KANICI TARHANE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Kadriye Pınar Ambarcıoğlu
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mert SEZER
Türkiye
Doç. Dr. Enes AKYÜZ
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı South African Journal of Animal Science
Dergi ISSN 0375-1589
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2021
Cilt No 51
Sayı 4
Sayfalar 505 / 512
Doi Numarası 10.4314/sajas.v51i4.11
Makale Linki http://dx.doi.org/10.4314/sajas.v51i4.11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Use of Lactobacillus farciminis to improve antioxidant status of Tuj lambs

Paylaş