img
Omega 3 fatty acid application reduces yolk and plasma cholesterol levels in Japanese quails   
Yazarlar
Prof. Dr. Emine ATAKİŞİ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Onur ATAKİŞİ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Hilmi Yaman
Adnan Menderes Üniversitesi, Türkiye
Arslan İnayet
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY
Dergi ISSN 0278-6915
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 10-2009
Cilt No 47
Sayı 10
Sayfalar 2590 / 2593
Doi Numarası 10.1016/j.fct.2009.07.018
Makale Linki http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0278691509003457
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Omega 3 fatty acid application reduces yolk and plasma cholesterol levels in Japanese quails

Paylaş