img
Determination of Physical, Chemical Properties of the Hot Springs Waters and Comparison of Bacteria: Hot Springs in the East and Southeast Anatolia Region of Turkey    
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Orhan ULUÇAY Dr. Öğr. Üyesi Orhan ULUÇAY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Arzu Görmez
Erzurum Teknik Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Cem ÖZİÇ Dr. Öğr. Üyesi Cem ÖZİÇ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Agriculture
Dergi ISSN 2636-8757
Dergi Tarandığı Indeksler Citefactor
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 04-2021
Cilt No 4
Sayı 1
Sayfalar 24 / 29
Doi Numarası 10.46876/ja.925218
Makale Linki http://dx.doi.org/10.46876/ja.925218