img
Çam Vişne Ve Kayısı Reçinelerinin Antibakteriyal Özelliklerinin İncelenmesi  
Yazarlar
Prof. Dr. Muzaffer ALKAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Hicran ALKAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Önder ALBAYRAK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Arzu ÖNEL
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Caucasian journal of science
Dergi ISSN 2149-2123
Dergi Tarandığı Indeksler Çam, vişne, kayısı, reçine, antibakteriyal
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2016
Cilt No 3
Sayı 1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş