img
Use of Lactobacillus farciminis to improve antioxidant status of Tuj lambs   
Yazarlar
DURNA AYDIN ÖZLEM
Türkiye
YILDIZ GÜLTEKİN
Türkiye
Prof. Dr. Oğuz MERHAN Prof. Dr. Oğuz MERHAN
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Songül ULUFER BULUT Dr. Öğr. Üyesi Songül ULUFER BULUT
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KANICI TARHANE Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KANICI TARHANE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
AMBARCIOĞLU KADRİYE PINAR
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mert SEZER Dr. Öğr. Üyesi Mert SEZER
Türkiye
Doç. Dr. Enes AKYÜZ Doç. Dr. Enes AKYÜZ
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı The South African Society for Animal Science (SASAS)
Dergi ISSN ISSN-0375
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2021
Cilt No 51
Sayı 4
Sayfalar 505 / 512
Doi Numarası 10.4314/sajas.v51i4.11
Makale Linki https://www.sasas.co.za/wp-content/uploads/2021/08/Durna-Aydin51Issue4a.pdf
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Use of Lactobacillus farciminis to improve antioxidant status of Tuj lambs

Paylaş