img
The role of yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) on performance, egg yolk fatty acid composition, and fecal microflora of laying hens  
Yazarlar
Bülent Özsoy
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Akın Yakan
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Kadir ÖNK Doç. Dr. Kadir ÖNK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Elif ÇELİK Dr. Öğr. Üyesi Elif ÇELİK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Revista Brasileira de Zootecnia
Dergi ISSN 1806-9290
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2018
Cilt No 47
Sayfalar 1 / 6
Doi Numarası 10.1590/rbz4720170159
Makale Linki http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttextpid=S1516-35982018000100510lng=entlng=en