img
Growth performance, carcass characteristics, and fatty acid composition of breast and thigh meat of broiler chickens fed gradually increasing levels of supplemental blueberry extract  
Yazarlar
Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ
Türkiye
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Akif Yörük
Türkiye
Kanber Kara
Türkiye
Sakine Dalga
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı TROPICAL ANIMAL HEALTH AND PRODUCTION
Dergi ISSN 0049-4747
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Dergi Grubu Q2
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2021
Cilt No 53
Sayı 109
Sayfalar 1 / 8
Doi Numarası 10.1007/s11250-020-02542-w