img
Tekirdağ ili koşullarında I. ve II. Ürün Olarak Yetiştirilen Bazı Mısır Çeşitlerinin Silaj Fermantasyon Özellikleri Ve Yem Değerlerinin Belirlenmesi  
Yazarlar
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Cemal Polat
Namık Kemal Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Tekirdağ Agricultural Faculty
Dergi ISSN 1302-7050
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 03-2010
Cilt No 7
Sayı 3
Sayfalar 129 / 136
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş