img
Bıldırcın Coturnix Coturnix Japonica içme sularına farklı düzeylerde ilave edilen bitkisel ekstrakt ve yağ karışımının et kalitesi üzerine etkisi  
Yazarlar
Dilek Aksu Elmalı
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Akın Yakan
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Elmalı
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Özlem Durna
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 5. Ulusal Veteriner Gıda Kongresi
Kongre Tarihi 03-04-2013 / 06-04-2013
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş