img
İçme suyuna farklı düzeylerde ilave edilen esansiyel yağ karışımlarının nane kekik anason yağı yumurtacı tavuklarda performans ve yumurta kalitesi üzerine etkisi  
Yazarlar
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Bülent Özsoy
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Özlem Durna
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 1. Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi
Kongre Tarihi 28-09-2016 / 01-10-2016
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş