img
Gastronomi Turizmine Arz Kaynağı Oluşturabilecek Ürünlerin Belirlenmesi: Erzurum Mutfağı Örneği  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Barış TURAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Emre Akoğul
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi,
Dergi ISSN 2148-2489
Dergi Tarandığı Indeksler İndex Copernicus, SOBİAD, Asos İndex
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2019
Cilt No 7
Sayı 92
Sayfalar 370 / 384
Makale Linki https://asosjournal.com/?mod=tammetin&makaleadi=&makaleurl=794910850_14923%20Bar%C4%B1%C5%9F%20TURAN.pdf&key=36532
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş