img
Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimine Yönelik Tartışmalar (Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Uluslararası Teori, Araştırma ve Derlemeler)  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Barış TURAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Cesim Behremen
Türkiye
Kitap Adı Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Uluslararası Teori, Araştırma ve Derlemeler
Bölüm(ler) Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimine Yönelik Tartışmalar
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2023
ISBN 978-625-6450-96-7
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş