img
Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi  
Yazarlar
Doç. Dr. Seda DERİNALP ÇANAKÇI Doç. Dr. Seda DERİNALP ÇANAKÇI
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Erol Geçgin
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Tuncay ÇANAKÇI Dr. Öğr. Üyesi Tuncay ÇANAKÇI
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
Kongre Tarihi 20-04-2018 / 21-04-2018
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş