| Yazarlar (9) |
|
Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
|
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Türkiye |
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
|
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Türkiye |
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
|
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Serdar YİĞİT
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY |
| Dergi ISSN | 0145-8884 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 03-2020 |
| Cilt No | 44 |
| Sayı | 3 |
| Sayfalar | 1 / 8 |
| Doi Numarası | 10.1111/jfbc.13155 |
| Makale Linki | https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfbc.13155 |