Yazarlar |
Nurhan Akaras
Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
Özlem Özgül Abuç
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Türkiye |
Kübra Koç
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Tuğba Bal
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Türkiye |
Fatime Geyikoğlu
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Hilal Atilay
Türkiye |
Hüseyin Serkan Erol
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Serdar YİĞİT
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Murat Gül
Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY |
Dergi ISSN | 0145-8884 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 03-2020 |
Cilt No | 44 |
Sayı | 3 |
Sayfalar | 1 / 8 |
Doi Numarası | 10.1111/jfbc.13155 |
Makale Linki | https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfbc.13155 |