img
Effects of genotype and fattening system on the quality of male lamb meat – Part 1: Technological properties and carcass measurements  
Yazarlar
Mehmet Sarı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Yüksel Aksoy
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Kadir ÖNK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Hakan Erinç
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Serpil ADIGÜZEL IŞIK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Muammer Tilki
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Archives Animal Breeding
Dergi ISSN 0003-9438
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2019
Cilt No 62
Sayı 2
Sayfalar 605 / 614
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş