img
img
The Effect of Incubation Period on the Shelf Life of Kefir Beverage Prepared with Kefir Culture   
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Caucasian Journal of Science
Dergi ISSN 2148-6840
Dergi Tarandığı Indeksler SOBİAD, Cosmos, Citefactor, Crossref
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 07-2023
Cilt No 10
Sayı 1
Sayfalar 67 / 81
Doi Numarası 10.48138/cjo.1324143
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/pub/cjo/issue/78891/1324143
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
The Effect of Incubation Period on the Shelf Life of Kefir Beverage Prepared with Kefir Culture

Paylaş