img
Use of essential oil mixture to improve antioxidant capacity and concentrations of cecum short-chain fatty acids in Turkish domestic geese (Anser anser).  
Yazarlar
Özlem Durna Aydın
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Gültekin Yıldız
Ankara Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Oğuz MERHAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Songül ULUFER BULUT
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KANICI TARHANE
Türkiye
Kadriye Pınar Ambarcıoğlu
Türkiye
Prof. Dr. Ali Haydar KIRMIZIGÜL
Türkiye
Doç. Dr. Ekin Emre ERKILIÇ
Türkiye
Doç. Dr. Enes AKYÜZ
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mert SEZER
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Dergi ISSN 1300-0861
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2022
Cilt No 69
Sayı 3
Sayfalar 313 / 318
Doi Numarası 10.33988/auvfd.876578
Makale Linki http://dx.doi.org/10.33988/auvfd.876578