img
Esansiyel yağ asidi kaynağı olarak rasyonlara farklı düzeylerde eklenen ayçiçek yağının kazlarda metabolizma ve karaciğer fonksiyonları üzerine etkisi I Rasyonlarına farklı düzeylerde ayçiçek yağı eklenmiş kazlarda protein ve lipid metabolizması parametrelerinin araştırılması  
Yazarlar
Maraşlı Ş
Özcan A.
Maraşlı N.
Kaya N.
Utlu N.
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Kafkas Üniv. Vet. Fak. Derg.
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2000
Cilt No 6
Sayı 1
Sayfalar 17 / 22
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş