img
img
Growth performance, carcass characteristics, and fatty acid composition of breast and thigh meat of broiler chickens fed gradually increasing levels of supplemental blueberry extract  
Yazarlar (6)
Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Akif Yörük
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Kanber Kara
Türkiye
Sakine Dalğa
Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Tropical Animal Health and Production
Dergi ISSN 0049-4747
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q2
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2021
Cilt No 53
Doi Numarası 10.1007/s11250-020-02542-w
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1007/s11250-020-02542-w