img
img
Effect of Different Protein Levels on Performance and Digestibility in Finishing Morkaraman Lambs  
Yazarlar (4)
İsmail Kaya
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Yücel Ünal
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dilek Aksu Elmalı
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 1ST INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES AND TECHNICS (ICAVST)SARAJEVO BOSNIA AND HERZEGOVINA.
Kongre Tarihi 25-08-2016 / 29-08-2016
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş