Predictive Value of Hematological Parameters in Non-ST Segment Elevation Myocardial Infarction and Their Relationship with the TIMI Risk Score
Dr. Öğr. Üyesi Ulaş KARAOĞLU
Mehtap Bulut
Doç. Dr. Timor OMAR
Makale Alt Türü ESCI dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı JOURNAL OF CARDIOVASCULAR EMERGENCIES
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2021
Doi Numarası 10.2478/jce-2021-0018
Makale Linki https://www.jce.ro/article/predictive-value-of-hematological-parameters-in-non-st-segment-elevation-myocardial-infarction-and-their-relationship-with-the-timi-risk-score/