img
Microbiological, Chemical and Sensory Characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Abamüslüm Güven
Türkiye
 Ufuk KAMBER Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Van Veterinary Journal
Dergi ISSN 2149-3359
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2019
Cilt No 30
Sayı 1
Sayfalar 13 / 18
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/676816
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş