| Yazarlar (3) |
Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
Türkiye |
|
Ankara Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) |
| Makale Alt Türü | Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayınlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale |
| Dergi Adı | Turkiye Klinikleri Journal of Veterinary Sciences |
| Dergi ISSN | 1309-6907 |
| Dergi Tarandığı Indeksler | TR DİZİN |
| Makale Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 11-2019 |
| Cilt No | 10 |
| Sayı | 2 |
| Sayfalar | 71 / 83 |
| Doi Numarası | 10.5336/vetsci.2019-66460 |
| Makale Linki | https://www.turkiyeklinikleri.com/article/en-a-public-health-problem-dioxin-presence-in-poultry-products-86613.html |