Yazarlar |
Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Güzin Çil İplikçioğlu
Türkiye |
Ufuk Tansel Şireli
Ankara Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) |
Makale Alt Türü | Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale |
Dergi Adı | Turkiye Klinikleri Journal of Veterinary Sciences |
Dergi ISSN | 1309-6907 |
Dergi Tarandığı Indeksler | TR DİZİN |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 11-2019 |
Cilt No | 10 |
Sayı | 2 |
Sayfalar | 71 / 83 |
Doi Numarası | 10.5336/vetsci.2019-66460 |
Makale Linki | https://www.turkiyeklinikleri.com/article/en-a-public-health-problem-dioxin-presence-in-poultry-products-86613.html |