img
A Public Health Problem: Dioxin Presence in Poultry Products  
Yazarlar
Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Güzin Çil İplikçioğlu
Türkiye
Ufuk Tansel Şireli
Ankara Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı Turkiye Klinikleri Journal of Veterinary Sciences
Dergi ISSN 1309-6907
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 11-2019
Cilt No 10
Sayı 2
Sayfalar 71 / 83
Doi Numarası 10.5336/vetsci.2019-66460
Makale Linki https://www.turkiyeklinikleri.com/article/en-a-public-health-problem-dioxin-presence-in-poultry-products-86613.html
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
A Public Health Problem: Dioxin Presence in Poultry Products

Paylaş