img
The Traditional Cheeses of Turkey Central Anatolian Region  
Yazarlar
Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Göknur Terzi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü SCI, SSCI, AHCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı Food Reviews International
Dergi ISSN 8755-9129
Dergi Tarandığı Indeksler SSCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2007
Cilt No 24
Sayı 1
Sayfalar 74 / 94
Doi Numarası 10.1080/87559120701764548
Makale Linki http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/87559120701764548
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
The Traditional Cheeses of Turkey Central Anatolian Region

Paylaş