img
Clostridium perfringens and its toxins in minced meat from Kars, Turkey.  
Yazarlar
Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Halil İbrahim Gökçe
Türkiye
Mehmet Elmalı
Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Food Additives and Contaminants
Dergi ISSN 0265-203X
Dergi Tarandığı Indeksler SSCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 07-2007
Cilt No 24
Sayı 7
Sayfalar 673 / 678
Doi Numarası 10.1080/02652030601186129
Makale Linki http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/02652030601186129
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Clostridium perfringens and its toxins in minced meat from Kars, Turkey.

Paylaş